Biologische en gangbare landbouw

Zaadhandel Neutkens is een specialist in het leveren van hoogwaardige biologische en gangbare zaden en natuurmengsels. Met de enorme kennis en het uitgebreide assortiment wil Neutkens een belangrijke bijdrage leveren aan de biodiversiteit. Daarnaast is Neutkens een belangrijke bron van kennis voor de biologische en gangbare  landbouwers, natuurverenigingen en voor landbouwers die groenbemesters zaaien.

Zaadhandel Neutkens beschikt over een breed aanbod in standaardmengsels. Ons specialisme ligt echter bij het adviseren en realiseren van zadenmengsels op maat.

Maatwerk

Bij een mengsel op maat houden we rekening met veel verschillende variabelen. Zo kunnen we inspelen op droge of natte omstandigheden, grondsoort en bijvoorbeeld het soort vee. Naast grasklaver en luzernemengsels voor de akkerbouw en veehouderij, hebben we ervaring met het maken van passende mengsels voor veganistische landbouw, fruitteelt, agroforestry, stadslandbouw en voedselbossen. Mengsels om bijvoorbeeld te gebruiken voor maaimeststoffen, boomgaarden of onderzaai.

Neem voor een passend advies contact op met uw adviseur

Biologische zaaizaden voor de landbouw

Annex, actueel aanbod en SKAL-certificaat

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

Pim_Clotscher

PIM CLOTSCHER

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

MARCO D’HAENS

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

KEVIN MANNENS

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

Kees-Hotting

KEES HOTTING

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de brochure gratis

Gratis brochure

In de brochure “Biologische zaaizaden” staan adviezen over onze biologische producten. De meestverkochte en de meest gunstige zadenmengsels en losse zaden staan er effectief, overzichtelijk in.

Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u de digitale brochure.

Blijf op de hoogte

De adviseurs van Zaadhandel Neutkens houden zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van landbouw. Ook investeert Neutkens in kennis. Denk aan bijvoorbeeld een experiment met groenbemesters, op verschillende gronden of een onderzoek naar naar diversiteit in een kruidenrijk grasland.

De bevindingen van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken met bijbehorende adviezen leest u in onze nieuwsbrief.