Mengsels voor bijen

Wereldwijd zijn wetenschappers het met elkaar eens: bijen worden bedreigd met uitsterven. Onderstaande mengsels bevatten prachtige bloemen en geven extra overlevingskansen voor de zo belangrijke bijen.

  • Lycaena bijenmengsel (eenjarig): Dit bijenmengsel wordt veel door imkers gebruikt en bevat veel voedingsstoffen voor bijen en insecten. De samenstelling van het mengsel zorgt voor een prachtig aanzicht en trekt veel bijen aan.
  • Tubinger bijenmengsel (eenjarig): Het Tubinger bijenmengsel is een mengsel dat al sinds oudsher gebruikt wordt voor de bijendracht. Het is een divers mengsel dat een bijenvolk gezond houdt. Dit mengsel is ook zeer geschikt als bloemenveld of voor vogelsoorten die van insecten houden.
  • Bijenmengsel laag (eenjarig): Dit lage bijenmengsel bestaat uit soorten die opeenvolgend bloeien en is speciaal samengesteld om zoveel mogelijk bijen en insecten aan te trekken.
  • Bijenmengsel (meerjarig): Dit meerjarige bijenmengsel is een zeer bloemrijk mengsel met soorten die bijzonder aantrekkelijk zijn voor honingbijen, solitaire bijen, hommels en vele andere insecten.
Bestel onze natuurmengsels ook in onze webshop!

BEKIJK OOK:

UW ADVISEUR

GEERT-JAN LUEB

Webshop
Lycaena bijenmengsel

LYCAENA BIJENMENGSEL

Bijenmengsel Tubinger

BIJENMENGSEL TUBINGER

Bijenmengsel laag

BIJENMENGSEL LAAG

Bijenmengsel

BIJENMENGSEL MEERJARIG