Mengsels voor bijen

Wereldwijd zijn wetenschappers het met elkaar eens: bijen worden bedreigd met uitsterven. Onderstaande mengsels bevatten prachtige bloemen en geven extra overlevingskansen voor zowel wilde bijen als honingbijen.

Eenjarige bijenmengsels:

  • Lycaena bijenmengsel: Dit bijenmengsel wordt veel door imkers gebruikt en bevat veel voedingsstoffen voor bijen en insecten. De samenstelling van het mengsel zorgt voor een prachtig aanzicht en trekt veel bijen aan.
  • Tubinger bijenmengsel: Het Tubinger bijenmengsel is een mengsel dat al sinds oudsher gebruikt wordt voor de bijendracht. Het is een divers mengsel dat een bijenvolk gezond houdt. Dit mengsel is ook zeer geschikt als bloemenveld of voor vogelsoorten die van insecten houden. Ook ecologisch verkrijgbaar.
  • Bijenmengsel laag: Dit lage bijenmengsel bestaat uit soorten die opeenvolgend bloeien en is speciaal samengesteld om zoveel mogelijk bijen en insecten aan te trekken.

Meerjarige bijenmengsels:

  • Meerjarig bijenmengsel: Dit meerjarige bijenmengsel is een zeer bloemrijk mengsel met soorten die bijzonder aantrekkelijk zijn voor honingbijen, solitaire bijen, hommels en vele andere insecten.

BEKIJK OOK:

UW ADVISEUR

GEERT-JAN LUEB

Lycaena bijenmengsel

LYCAENA BIJENMENGSEL

Bijenmengsel Tubinger

BIJENMENGSEL TUBINGER

Bijenmengsel laag

BIJENMENGSEL LAAG

Bijenmengsel

BIJENMENGSEL MEERJARIG