Natuurmengsels

Prachtige mengels voor agrarisch natuurbeheer, openbaar groen en recreatie

Natuurmengsels zijn niet alleen functioneel, ze geven ook een impuls aan de ontwikkeling van de natuur. Elk mengsel heeft een eigen karakter en stimuleert de biodiversiteit. Zo zijn er mengsels die een goede structuur voor de bodem bieden, een veilige plek voor vogels creëren of mengsels die uitstervende bijen en vlinders voorzien van voedsel. De natuurmengsels van Zaadhandel Neutkens zijn niet alleen een lust voor de bodem en insecten, ook het oog van de mens wordt getrakteerd op prachtige velden vol kleurrijke bloeiers.

Assortiment natuurmengsels:

Maatwerk

Neutkens levert maatwerk voor grote projecten van bijvoorbeeld gemeentes en natuurorganisaties. Ook aannemings- en loonwerkersbedrijven kunnen bij ons terecht voor mengsels uit een bestek. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Geert-Jan Lueb

Ontvang de brochure!

Wilt u onze uitgebreide brochure ontvangen met een overzicht van onze Optima bloemenmengsels? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dat direct de brochure in uw mailbox. En u blijft een paar keer per jaar op de hoogte van al het nieuws van Zaadhandel Neutkens.