Natuurmengsels

Prachtige mengels voor agrarisch natuurbeheer, openbaar groen en recreatie

Natuurmengsels zijn niet alleen functioneel, ze geven ook een impuls aan de ontwikkeling van de natuur. Elk mengsel heeft een eigen karakter en stimuleert de biodiversiteit. Zo zijn er mengsels die een goede structuur voor de bodem bieden, een veilige plek voor vogels creëren of mengsels die uitstervende bijen en vlinders voorzien van voedsel. De natuurmengsels van Zaadhandel Neutkens zijn niet alleen een lust voor de bodem en insecten, ook het oog van de mens wordt getrakteerd op prachtige velden vol kleurrijke bloeiers.

Assortiment natuurmengsels:

Zaadhandel Neutkens biedt een groot assortiment natuurmengsels aan. Bekijk het assortiment hier:

Natuurmengsels op maat gemengd

Zaadhandel Neutkens denkt graag mee met de klant. Daarom is het naast het uitgebreide assortiment aan natuurmengsels ook mogelijk om een mengsel op maat te laten maken. Neem hiervoor contact op met adviseur Geert Jan Lueb via glueb@neutkens.nl.

Kleine oplage natuurmengsels

Wilt u een kleinere bestelling van een natuurmengsel afnemen? Dat kan via de webshop van Zaadhandel Neutkens.

Proefvelden

Om de kwaliteit van de zaden te bewaken, zaait Zaadhandel Neutkens elk jaar proefvelden in met verschillende natuurmengsels. Hierdoor kan de ontwikkeling van de mengsels op diverse grondsoorten en onder wisselende klimaatomstandigheden nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Ontvang de brochure!

Wilt u onze uitgebreide brochure ontvangen met een overzicht van onze Optima bloemenmengsels? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dat direct de brochure in uw mailbox. En u blijft een paar keer per jaar op de hoogte van al het nieuws van Zaadhandel Neutkens.

Bestel onze natuurmengsels ook in onze webshop!

OOK BESCHIKBAAR:

UW ADVISEUR

GEERT-JAN LUEB

Webshop
Plukweide

PLUKWEIDE

Bijenmengsel

BIJENMENGSEL

KRUIDENRIJKE BERM

Bosplantsoen mengsel

BOSPLANTSOEN