Biologische en gangbare landbouw

Zaadhandel Neutkens is een specialist in het leveren van hoogwaardige biologische en gangbare zaden en natuurmengsels. Met de enorme kennis en het uitgebreide assortiment wil Neutkens een belangrijke bijdrage leveren aan de biodiversiteit in Nederland en België. Daarnaast is Neutkens een belangrijke bron van kennis voor de biologische landbouwers, natuurverenigingen en voor landbouwers die groenbemesters zaaien.

Naast een aantal veel gebruikte universele standaard mengsels, is er altijd maatwerk mogelijk. Bij een mengsel op maat houden we rekening met veel verschillende variabelen. Zo kunnen we inspelen op droge of natte omstandigheden, grondsoort en bijvoorbeeld het soort vee. Naast grasklaver en luzernemengsels voor de akkerbouw en veehouderij, hebben we inmiddels ervaring met het maken van passende mengsels voor veganistische landbouw, fruitteelt, agroforestry, stadslandbouw en voedselbossen. Mengsels om bijvoorbeeld te gebruiken voor maaimeststoffen, boomgaarden of onderzaai.

Biologische zaaizaden voor de landbouw

Neem voor een passend advies contact op met uw adviseur

Annex, actueel aanbod en SKAL-certificaat

Rassenlijst 2023

In de Aanbevelende Rassenlijst Akkerbouw en Veehouderij 2023, opgesteld door de onafhankelijke Commissie Samenstelling Aanbevelende Rassenlijst (CSAR), staan de meest recente gegevens van de aanbevolen rassen van de belangrijkste biologische akkerbouw- en voedergewassen

Klik hier voor de Aanbevelende Rassenlijst Akkerbouw en Veehouderij 2023

Annex landbouwgewassen

Klik hier voor de Annex voor landbouwgewassen.

Bekijk de zaden voor de landbouw in onze webshop

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de brochure gratis

Gratis brochure

In de brochure “Biologische zaaizaden” staan adviezen over onze biologische producten. De meestverkochte en de meest gunstige zadenmengsels en losse zaden staan er effectief, overzichtelijk in.

Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u de digitale brochure.

Blijf op de hoogte

De adviseurs van Zaadhandel Neutkens houden zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van landbouw. Ook investeert Neutkens in kennis. Denk aan bijvoorbeeld een experiment met groenbemesters, op verschillende gronden of een onderzoek naar naar diversiteit in een kruidenrijk grasland.

De bevindingen van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken met bijbehorende adviezen leest u in onze nieuwsbrief.

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

Sander-Bernaerts

SANDER BERNAERTS

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

Pim_Clotscher

PIM CLOTSCHER

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

MARCO D’HAENS

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

KEVIN MANNENS

UW ADVISEUR IN LANDBOUWZADEN

Kees-Hotting

KEES HOTTING