Neutkens Zaadhandel was op 23 en 24 januari 2019 één van de standhouders die de vele bezoekers van de Bio-beurs met enthousiasme ter woord stond. De IJsselhallen in Zwolle werden speciaal voor de tweedaagse Bio-beurs omgebouwd tot een ware ontmoetingsplaats voor biologisch-minnend Nederland. “We hebben erg veel geïnteresseerde landbouwers in onze stand ontvangen. Het is mooi om te zien dat de interesse in het (telen van het) biologische product groeit”, vertelt Sjaak Blok, directeur van Neutkens Zaadhandel.

Biologische landbouw

Tijdens de Bio-beurs stonden alle adviseurs van Neutkens Zaadhandel klaar om de bezoeker te woord te staan. Sinds het afgelopen jaar is Neutkens Zaadhandel volledig gespecialiseerd op de biologische landbouw. “Dat is zeer waardevol voor de klant. We hebben hierdoor meer expertise op het gebied van biologische zaden in huis en kunnen specifieker en maatwerk leveren”, aldus Sjaak.

Raad & Win-spel

Ook kon men in de stand van Neutkens Zaadhandel op de Bio-beurs meedoen aan het Raad & Win-spel. Door de zaden in de flessen te raden ontstond er een woord. Het juiste antwoord was ‘Klaver’. Marcel en Evelia uit Spijkerboor zijn als prijswinnaars van het Raad & Win-spel uit de bus gekomen. Het biologische productenpakket ter waarde van € 50,- komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Biobeurs 2019 Neutkens

Sjaak Blok, Geert Jan Lueb en Pim Clotscher