Optima weidemengsels: Voor ieder wat wils!

Zaadhandel Neutkens heeft -naast het vele maatwerk- een twintigtal standaard weidemengsels in haar assortiment: de Optima weidemengsels. Het doel van de Optima-lijn is om verschillende klantgroepen snel en effectief te helpen. Zo zijn er weidemengsels voor klanten die zoeken naar extreme diversiteit of juist naar iets eenvoudiger. Daarnaast zijn er diverse mengsels gericht op droogtetolerantie of de verschillende takken binnen de landbouw.

De mengsels zijn via onze webshop verkrijgbaar en onder andere voor:

Neutkens waarborgt de kwaliteit van alle mengsels en dus worden de mengsels meermaals onder de loep genomen. Feedback van ondernemers en jaren ervaring worden gebruikt om te kijken wat er nog beter kan. Zo wordt een mengsel steeds praktijkgerichter. Geïnteresseerd in de Optima weidemengsels van Neutkens? Bekijk onze weidemengsels via de webshop.

Sluit een standaard weidemengsel niet helemaal aan bij uw wensen of past het niet helemaal in uw situatie? Dan helpen we u graag verder met ons maatwerk. Maatwerk blijft onze specialiteit!

Neem voor een passend advies contact op met uw adviseur

UW ADVISEURS IN LANDBOUWZADEN

Pim_Clotscher

PIM CLOTSCHER

MARCO D’HAENS

KEVIN MANNENS

Kees-Hotting

KEES HOTTING