Terugblik 2023

Met een zeer tevreden gevoel kijken we terug op het afgelopen jaar. In de afzet van de biologische zaden zit een sterk stijgende lijn. Mede dankzij het succes van de 1001ha- campagne zijn er veel groenbemestermengsels gezaaid. De introductie van onze nieuwe standaard weidemengsels was een groot succes: 6 mengsels voor de biologische markt en 4 voor de gangbare markt én alle mengsels zijn NAK gecertificeerd. Het gebruik van klavers en kruiden in weides is gemeengoed geworden. Ook de gangbare landbouwers gebruiken het nu vaker. Met meerdere standaardmengsels kunnen we, u als landbouwer, snel en concurrerend leveren.

In specifieke situaties maken we mengsels op maat, ook NAK gecertificeerd. We helpen u graag verder.

We willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Zaadhandel Neutkens!
We wensen u hele fijne feestdagen toe en de beste wensen voor 2024!

Vanaf 22 december tot en met 1 januari 2024 zijn wij gesloten