Een jaar geleden zijn Urgenda en LTO de crowdfunding actie 1001 ha gestart. Donateurs zoals gemeenten, overheden, provincies en particulieren betalen mee aan kruidenrijk grasland. Boeren kunnen zo voor maximaal 3 ha kruidenrijk grasland bestellen en ontvangen €150,- korting per hectare.

Er doen verschillende zaadleveranciers mee aan de actie. Zaadhandel Neutkens is de enige partij die een mengsel op maat kan leveren. Boeren uit de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland maar ook uit de gemeente Hof van Twente kunnen nog mee doen met de actie.

Interesse in een mengsel op maat met forse korting? Vraag direct meer informatie aan.

Waarom maatwerk?

  • Is het mengsel  bestemd voor melkkoeien of zoogkoeien, paarden of schapen?
  • Boert u op opdrachtige klei, of droogte gevoelige zandgrond?
  • Pim houdt rekening met die grote verschillen waar in de samenstelling van een mengsel rekening mee gehouden moet en kan worden.
  • Ieder mengsel bestaat uit minimaal 30% kruiden en klaver en uit maximaal 70% grassen.

UW ADVISEUR

Pim_Clotscher

PIM CLOTSCHER

06 – 83 52 11 85